Bevo Roeselare – Volare 2-3

23/25, 18/25, 25/13, 25/20, 10/15

Zware blessure tempert vreugde om zege in derby

Bevo – Volare, dat is een derby van het zuiverste vat. Bij promovendus Bevo was Zepherine Pattijn gebrand op een knalprestatie tegen haar teamgenoten van het voorbije seizoen.
De eerste set ging gelijk op. De jonge thuisploeg kon wel aanklampen maar nooit overnemen. De wedstrijd was amper 11 punten toen Volare-middenspeelster Gill Deruyter kwalijk neerkwam. Het verdict was hard, een zware enkelblessure en de rest van het seizoen staat op de helling voor Gill. Volare haalde daarna op ervaring de eerste set binnen, 0-1. Onze dames wonnen relatief gemakkelijk de 2 de set binnen en iedereen dacht dat de buiten al binnen was. Het uitvallen van Gill liet zich gevoelen en de jonge thuisploeg kwam in de wedstrijd. Amper 13 punten in de derde set voor Volare en ook in de vierde konden onze meisjes geen vuist meer maken en de bordjes hingen gelijk, 2-2.
In de belle stond het direct 0-2. In money time kan Volare altijd iets meer. Bevo bleef steeds hangen op een tweetal punten en geraakte er niet meer over.
Volgende week de wedstrijd tegen co-leider Ruddervoorde, supporters op post.

Comments are closed.